0 800 303 0859-18пн-пт
Меню

Оновлення EMCImed. Більше функцій, більше можливостей

27 Лис. 2020

Нові форми для роботи з довідками про штатний розпис, МКХ-10 для статистичних звітів та ще безліч нових можливостей для ефективної роботи

Зустрічайте новий пакет оновлень МІС EMCImed. Ми продовжуємо вдосконалювати функціональність рішень ЕМСІ, щоб надати вам ще більше можливостей для ефективної роботи в умовах трансформації системи охорони здоров’я. 

Оновлена форма картки пацієнта

У формі з’явилося додаткове поле для введення коду “Номер у демографічному реєстрі”. Поле активується після введення дати народження пацієнта. Формат поля YYYYMMDD-NNNNN, де YYYYMMDD дата народження пацієнта.

Реалізовано можливість додавання та редагування декларацій пацієнта відповідно до прав, які має співробітник, зареєстрований в ЦК еHealth та EMCImed. 

На вкладці “еHealth ” змінено відображення даних за пацієнтом з можливістю мапінгу з пацієнтом еHealth, формування запитів на створення та зміну даних за пацієнтом, редагування запитів на створення/зміну декларацій тощо.

Простіший пошук пацієнта в eHealth

У останньому пакеті оновлень ми додали форму для пошуку пацієнта в базі даних центрального компонента eHealth, а також можливість вибрати пацієнта з переліку знайдених. Додано характеристику декларації та ознаку її наявності у пацієнта, кнопку для пошуку пацієнта в ЦК еHealth.

Кнопки та функціональність працює лише при включеній ознаці в системних параметрах “Використовувати еHealth”.

Нові форми для роботи зі штатним розписом та довідниками eHealth

Додано нову форму “еHealth -> Штатний розпис” для формування та відправок до НСЗУ довідок зі штатним розписом по ЗОЗу.

У новій версії системи доступна нова форма “еHealth -> Мапінг” для встановлення мапінгу між довідниками з eHealth та EMCImed (загальними та системними). Функція доступна тільки для розробників системи.

МКХ-10 для статистичних звітів

Для керівників ЗОЗ та лікарів додано можливість використання параметру МКХ-10 для статистичних звітів, збільшено функціонал перегляду PDF‑файлів. Також зробили переклад температурного листка і додали можливість створення декларації v3.

Нова форма для роботи з адміністративним модулем 

Змінено форму “еHealth -> Юридичні особи”, де додано реалізацію адміністративного модулю еHealth в частині перегляду та синхронізації даних ЗОЗ, співробітників, місць надання послуг, контрактів та типів послуг медичної допомоги.