0 800 303 0859-18пн-пт
Меню

Новий пакет оновлень EMCImed+

10 Лип. 2020

Новий пакет оновлень EMCImed+

Удосконалений механізм роботи з eHealth, покращений пошук пацієнтів у центральній базі даних та оновлена інфраструктура системи.

9 липня випущено новий пакет оновлень хмарної медичної інформаційної системи EMCImed+. Традиційно, ми приділяємо увагу вдосконаленню не лише прикладних інструментів, які допомагають користувачам оперативно вирішувати робочі завдання, але й активно розвиваємо можливості користувацького налаштування інтерфейсу системи.

З-поміж нових можливостей та покращень:

  • Покращили роботу функціоналу для створення та обробки електронних направлень на певні медичні послуги.
  • Удосконалили механізм роботи з електронною системою охорони здоров’я – eHealth. Зокрема, оновили інфраструктуру системи, збільшили її потужність, що дало змогу досягти стабільності у роботі під час пікових навантажень.
  • Тепер пошук пацієнтів у центральній базі даних та імпорт їхніх даних до EMCImed+ ще зручніший – реалізували низку покращень.
  • Лікарі, що мають кілька посад у ЕСОЗ, відтепер працюватимуть з електронними медичними записами у оновленому інтерфейсі системи – інтуїтивно зрозумілому та простому у налаштуванні.

Найближчим часом ми додамо ще більше нових можливостей системи EMCImed+, аби зробити її ще більш гнучкою та адаптивною. Зокрема, можливість копіювання журналів реєстрації та кілька нових опцій для налаштування користувацького інтерфейсу.