0 800 303 0859-18пн-пт
Меню

Новий функціонал у додатку ЕМСІМЕД.eHealth

23 Кві. 2020

Ми оновили функціонал нашого окремого веб-додатку – ЕМСІМЕД.eHealth. Тепер вам доступно ще більше можливостей для роботи за новими правилами.

Новий функціонал у додатку ЕМСІМЕД.eHealth

Електронні направлення

Лікарі закладів первинної медико-санітарної допомоги тепер мають змогу виписувати електронні направлення до вузьких спеціалістів. Ці дії фіксуються у центральному компоненті бази даних eHealth, тож дають змогу моніторити ситуацію та застосувати системний підхід до надання медичних послуг пацієнтам.

Фіксація спостережень/вимірювань

Ми додали можливість фіксувати в електронних медичних записах спостереження та вимірювання. Тож тепер ви маєте змогу доповнити медичну інформацію кожного з ваших пацієнтів показниками артеріального тиску, додатковими спостереженнями та симптомами. Тобто саме тими даними, які допоможуть вам у майбутньому встановлювати більш точні діагнози та бачити загальну картину стану здоров’я пацієнтів.

Фільтри для параметрів взаємодії та епізодів

Коректність даних, які вносяться до системи та направляються потім до ЦБ ЕСОЗ, має важливе значення. Щоб звести до мінімуму ймовірність введення некоректної інформації, ми додали систему фільтрів для параметрів взаємодії та епізодів у додатку ЕМСіМЕД.eHealth. Тепер, якщо дані в системі буде введено неправильно, ви не зможете перейти до наступного етапу процесу, доки не виправите помилку.

Завантажити додаток ЕМСІМЕД.eHealth

Що таке ЕМСІМЕД.eHealth

ЕМСіМЕД.eHealth було створено для того, аби якомога оперативніше та гнучкіше впроваджувати всі технологічні новації, передбачені медичною реформою. Електронна система охорони здоров`я – eHealth постійно вдосконалюється, і Національна служба охорони здоров’я щоразу додає до неї новий функціонал, який також має бути імплементований та протестований у медичних інформаційних системах. Процес розробки нових можливостей у МІС складний та потребує часу та ресурсів. У додатку ми маємо змогу впровадити їх швидше. Усе це ми робимо для того, аби усі наші користувачі мали змогу працювати за новими правилами без затримок у часі.