0 800 303 0859-18пн-пт
Меню

Кейс: автоматизація Чуднівської міської лікарні за допомогою МІС ЕМСІМЕД

26 Лют. 2020

Чуднівська міська лікарня на Житомирщині вже готова до реалізації другого етапу реформи – медзаклад автоматизував ключові робочі процеси, обравши для себе медичну інформаційну систему ЕМСІМЕД.

Рішення дало змогу медзакладу поліпшити швидкість та якість обслуговування пацієнтів, спростило роботу фахівців, звільнивши їх від паперової роботи, допомогло систематизувати інформацію про пацієнтів.

Автоматизація роботи реєстратури
Система дала змогу значно пришвидшити та спростити процес реєстрації пацієнта та його запис на прийом до лікаря. Тепер цей процес займає лічені хвилини завдяки автозаповненню деяких полів та зручному формату розкладу лікарів медзакладу.

Оптимізація рутинних завдань лікарів
Робоче місце лікаря у системі – зручний інструмент для управління повсякденними завданнями фахівців лікарні. Лікар завжди готовий до прийому пацієнта: уся необхідна інформація про причину звернення, симптоми, попередні діагнози та результати лабораторно-діагностичних досліджень завжди під рукою. Фахівці витрачають менше часу на паперову роботу і більше фокусуються на лікуванні та діагностиці пацієнтів.

Консолідована база даних пацієнтів та працівників медзакладу
За допомогою МІС ЕМСІМЕД Чуднівська міська лікарня змогла систематизувати всю інформацію про пацієнтів та працівників медзакладу, акумулювавши дані в єдиній базі. Система формує профіль для кожного пацієнта та працівника, де зберігає контактну інформацію, історію звернень (для пацієнтів), штатний розпис, інформацію про відпустку (для лікарів), зберігає скан-копії документів та іншу медичну інформацію.