0 800 303 0859-18пн-пт
Меню

EMCiMED вітає броварчан з днем міста

26 Лют. 2020

Як ми неодноразово говорили, справжнім прикладом з впровадження новаційних продуктів стають невеликі міста, найяскравішим з яких є місто Бровари.

EMCiMED вітає броварчан з днем міста

Під час проведення святкових заходів з нагоди Дня Броварів, представники нашої компанії мали змогу особисто привітати броварчан зі святом. Роздаючи кульки, кожна людина ще отримувала пам’ятку, як саме треба підписувати декларацію із лікарем та користуватися нашими ВЕБ-сервісами, наприклад #МійМедКабінет.

Говорячи про впровадження у Броварах, можна сказати, що зайшовши до представників влади та медичного персоналу із пропозицією підключити лікарняні заклади міста до медичної інформаційної системи EMCiMED, ми побачили хвилю зацікавлених очей, що палали бажанням змінюватися самим і реформувати місто.
Бровари впровадили e-health сумісно із компанією-розробником МІС EMCiMEД на рівні Центрів надання первинної медико-санітарної допомоги, об’єднавши їх в одну локальну мережу. Це надало велику кількість плюсів для містян та працівників медзакладів, наприклад те, що пацієнти можуть записуватися на прийом в режимі онлайн завдяки ВЕБ-додатку МійМедКабінет, а лікарі оперують даними в інформаційному режимі, завдяки електронній картці пацієнта та інших модулів роботи лікаря, вони не марнують свій дорогоцінний час на заповнення різного роду паперових звітностей і призначень та приділяють максимум часу на лікування людей.
На сьогодні ми можемо називати прогресивні цифри: щодня у Броварах укладається 450-550 декларацій, а сумарна кількість – це більше ніж 15.000 підписаних декларацій на місяць. Також, одним із суттєвих показників є те, що броварчани активно записуються на прийом завдяки ВЕБ-додатку МійМедКабінет (більше 1000 прийомів).
Нам хотілось би привітати броварчан із цим святом та побажати їм залишатися такими ж прогресивними, енергійними та готовими до новацій, що мають на меті змінити їх життя на краще!